Büyükşehir, Su Geçişleri için 500 Adet Kutu Menfez Alıyor

TAKİP ET

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Sargın Prefabrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Merkez, Sal

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Sargın Prefabrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Merkez, Salihli ve Akhisar Şantiyelerine Prefabrik Kutu Menfez Alımı İşi kapsamında satın alınan 500 adet kutu menfezin fabrikadaki üretim çalışmalarını inceledi.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde uygulayacağı yol çalışmaları kapsamında su geçişlerinin sağlanması ve yol ömrünün uzaması için 500 adet kutu menfezi satın aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Yol Bakım ve Onarım Şube Müdürü Serdinç Bulut ile birlikte İzmir’de yüklenici Sargın Prefabrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde devam eden çalışmaları inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığımız bünyesindeki Merkez, Salihli ve Akhisar şantiyelerimizde kullanılmak üzere 500 adet prefabrik kutu satın alıyoruz. Yüklenici firmanın fabrikasında menfezlerin demir ve beton kontrollerine eşlik ettik. Yıl sonuna kadar kutu menfezleri teslim almayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi