ELMAS CAZ GÜNDÜZ BAKIMEVİ'NDE İLK MEZUNİYET HEYECANI

TAKİP ET

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim döneminde faaliyete başlayan Elmas Caz Gündüz Bakımevi, ilk mezunlarını verdi. 

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim döneminde faaliyete başlayan Elmas Caz Gündüz Bakımevi, ilk mezunlarını verdi. 
'Aynı sınıfta farklı hayaller kurulmaz' sloganı ile hizmete başlayan ve Montessori eğitim düzeninde eğitim veren Elmas Caz Gündüz Bakımevi ilk mezunlarını okulda düzenlenen törenle verdi.
Turgutlu'da uzun yıllardır anasınıfı öğretmenliği yapan Elmas Caz tarafından ilçeye kazandırılan modern gündüz bakımevi, farklı dizaynı ve eğitimleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Kısa süre içerisinde ilçede adından söz ettirir hale gelen, yeni nesil eğitim ilkelerine uygun olarak hizmete giren Özel Elmas Caz Gündüz Bakımevi'nde, 24 - 72 ay arası çocuklar eğitim görüyor.
Elmas Caz Gündüz Bakımevi'nde, düzenlenen Yıl Sonu Etkinliği ve Mezuniyet Töreni’ renkli görüntülere sahne oldu.
Minik öğrenciler ve ailelerinin katıldığı etkinlikte,öğrenciler cübbeleri ve kepleriyle sahneye gelerek kep attı. Ayrıca etkinlikte çeşitli sahne gösterileri ile maskot gösterileri de yer aldı.
Çocukların yanı sıra kendilerinin de büyük bir heyecan içinde olduklarını belirten Kurucu Müdüre Elmas Caz "Çocuklarımızın okula başladığı ilk günü çok iyi hatırlıyorum. Kısa sürede hem sosyal yönden hem de fiziken önemli bir gelişim gösterdiler. Öğretmenlerinden çok şey öğrendiler. Çocuklarımız, bizim geleceğimiz ve umudumuz. Onları şimdiden cübbeli ve kepli görmek, bizi çok duygulandırdı. Yolları açık olsun, başarı hep çocuklarımızla olsun" dedi.

Haber: Kamil TEKMEN

ELMAS CAZ GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE İLK MEZUNİYET HEYECANI elmas caz elmas caz gündüz bakımevi turgutlu anaokulu turgutlu kreş