FERDİ ZEYREK'TEN BAYRAM HEDİYESİ SÜRGÜN

TAKİP ET

Uzun yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanına emanet edilen Manisa'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ekibini kurmaya başlamasıyla, çalışanlara yönelik sürgün ve işten çıkarmalar arttı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde işten atma ve sürgünler başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yerel seçimin ardından, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve bağlı iştiraklerde çalışanlara yönelik işten atmaların ardı arkası kesilmiyor.

SÜRGÜNLE BAYRAMLARINI ZEHİR ETTİ

Özellikle Turgutlu'da Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, MASKİ, MANULAŞ ve Eğitim Kurumları'nda onlarca ismin Kurban Bayramı öncesinde görev yerlerinin değiştiği uzak ilçelere gönderildikleri, bir çok kişininde ise işine son verildiği öğrenildi. Yaşanan bu olay sonrasında Kurban bayramı öncesinde aileleriyle birlikte mutlu geçirme hevesinde olan personelin bayramları zehir oldu.

FERDİ ZEYREK SEÇİMLERDEN ÖNCE SÖZ VERMİŞTİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Turgutlu'da ve diğer ilçelerde yaptığı açıklamaladarda kimsenin ekmeğiyle oynanmayacağının sözünü vermişti.
Zeyrek yaptığı konuşmalarda, "Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımızı korkutuyorlar. İnsanı işiyle aşıyla tehdit eden bir tane billboard belediye başkanı var. Diyor ki; Ferdi Zeyrek başa gelirse sizi işten çıkaracakmış. Sevgili dostlarım, ben emeğin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Ekmeğin nasıl kazanıldığını bilirim. İşinde gücünde olan, işini doğru yapan hiç kimse çekinmesin. Kimse işinden ayrılmayacak. Bir de mobbing uygulanıp sağa sola sürgün edilen, işçi kardeşlerimiz var. Artık size söz; ikametgah adreslerinize geri döneceksiniz. Artık kimse bu şekilde sizi zorla işinizle tehdit edemeyecek” demişti.

- Haber: Kamil TEKMEN

FERDİ ZEYREKTEN BAYRAM HEDİYESİ SÜRGÜN FERDİ ZEYREK SEÇİMLERDEN ÖNCE SÖZ VERMİŞTİ SÜRGÜNLE BAYRAMLARINI ZEHİR ETTİ ferdi zeyrek Manisa Büyükşehir Belediyesi de işten atma ve sürgünler başladı