Haydi Manisa! Potanın Tarzanlarını, Bursaspor Karşısında Yalnız Bırakma!

TAKİP ET

Evinde oynadığı son 6 maçı da kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 25'inci hafta maçında Frutti Extra Bursaspor'u 22 Nisan Cumartesi günü

Evinde oynadığı son 6 maçı da kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 25’inci hafta maçında Frutti Extra Bursaspor’u 22 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’da Manisa’da ağırlayacak.

Son 17 haftada aldığı 9 galibiyet ile play-off potasına giren Potanın Tarzanları, bayramın 2’inci gününde Frutti Extra Bursaspor’u Muradiye Spor Salonu’nda ağırlayacak. 6 takımın 10 galibiyette olduğu ligde kıyasıya rekabette ilk sezonunda play-off oynamak isteyen yeşil-beyazlı takım 22 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’da Manisa’da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Başantrenör Hakan Demir yönetiminde sıkı bir şekilde hazırlanan Manisa BBSK’da hedef taraftarlarına çifte bayram yaşatmak. Yeşil-beyazlı takımın maç biletleri de satışa çıktı. Manisalılar biletlerini, Passo.com.tr adresinden veya Mümin Özkasap’taki passo ofisinden alabilecekler.

Tek hedef galibiyet

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Artık son 5 haftaya giriyoruz. Süper Lig’de rekabet kıyasıya bir şekilde geçiyor ve gevşemeye gelmiyor. Biz de takım olarak ortaya koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmek için sıkı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hem evimizdeki galibiyet serisini devam ettirmek hem de taraftarlarımıza çifte bayram yaşatmak istiyoruz. Taraftar desteği sporda çok önemli ve taraftarlarımızın desteğiyle neleri başarabileceğimizi biliyoruz. Haydi Manisa! Potanın Tarzanlarını Bursaspor karşısında da yalnız bırakma!” dedi.

Basketbol Manisa Büyükşehir Belediyespor Potanın Tarzanları