Manisa İl Şampiyonu Erkek Voleybol Takımından Kaymakam Kapankaya'Ya Ziyaret

TAKİP ET

Erkekler Voleybol da Manisa İl Şampiyonu olan Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcuları, Kaymakam Selami Kapankaya'yı ziyaret etti

Erkekler Voleybol da Manisa İl Şampiyonu olan Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcuları, Kaymakam Selami Kapankaya'yı ziyaret etti.
Turgutlu Kaymakamı Selami KAPANKAYA, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Okul Sporları Voleybol Gençler A Müsabakaları’nda derece yaparak birinci olan Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımını makamında kabul etti.
Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı Manisa Şampiyonu olarak ilimizi 11-14 Ocak 2022 tarihinde Çanakkale ve Denizli’de düzenlenecek bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı.
Final maçında Salihli Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenen Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol takımı rakibine set vermeden şampiyon oldu. Okul Müdürü Safa KARPAT öğrencileriyle gurur duyduklarını ve Manisa'yı bölge finallerinde en iyi şekilde temsil edip, Türkiye Finallerine kalmak istediklerini belirtti.
Kaymakam Selami KAPANKAYA, başarılarından dolayı Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımını tebrik ederek, kitap hediye etti.

Selami Kapankaya