MASKİ, Kahramanmaraş'ın Yanında

TAKİP ET

MASKİ Genel Müdürlüğü, iki büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta su tankeriyle kamu kurumlarına, askeri bölgelere, arama kurtarma ekiplerine, çadır kentlere ve ekmek fırınlarına içme suyu taşıyo

MASKİ Genel Müdürlüğü, iki büyük depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta su tankeriyle kamu kurumlarına, askeri bölgelere, arama kurtarma ekiplerine, çadır kentlere ve ekmek fırınlarına içme suyu taşıyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilimizi etkileyen depremlerin ardından ilk andan itibaren tüm imkanlarını afet bölgesi için seferber eden Manisa Büyükşehir Belediyesi  ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaraların sarılması için çalışmalarını kararlılık ve özveriyle sürdürüyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş merkeze gönderilen içme suyu tankeri önemli bir görevi yerine getiriyor. Bölgede görev yapmaya başladığı ilk günden itibaren yaraların sarılması noktasında cansiperane bir şekilde çalışan MASKİ, kamu kurumlarına, askeri bölgelere, arama kurtarma ekiplerine, çadır kentlere yerleşen vatandaşlara ve ekmek fırınlarına içme suyu taşıyor.