Potanın Tarzanları, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor

TAKİP ET

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 19'uncu hafta hazırlıkları kapsamında karşı karşıya geldiği Bornova Belediye Karşıyaka'yı 95-83 mağlup etti

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 19’uncu hafta hazırlıkları kapsamında karşı karşıya geldiği Bornova Belediye Karşıyaka’yı 95-83 mağlup etti. Potanın Tarzanları 5 Mart Pazar günü saat 18.00’da Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe Beko karşılaşması öncesinde Bornova Belediye Karşıyaka ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.Potanın Tarzanları konuk ettiği Bornova Belediye Karşıyaka’yı 95-83’lük skorla mağlup etti. Potanın Tarzanlarının 5 Mart Pazar günü saat 18.00’da deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe Beko maçı hazırlıkları hafta boyunca devam edecek. Son 4 maçından galibiyetle ayrılan Potanın Tarzanları, güçlü rakibi karşısına da galibiyet parolasıyla çıkacak.

“Oyun disiplinimizden taviz vermiyoruz”

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan, “6 Şubat günü tüm ülkemizi yasa boğan bir deprem felaketi yaşadık. Öncelikle depremden etkilenen herkese ve ülkemize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşanan felaketin ardından ligimize de bir süre ara verildi. Bu hafta sonu müsabakalar yeniden başlıyor. Biz de deplasmanda Fenerbahçe Beko’ya konuk olacağız. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Yeni hocamız tecrübeli isim Hakan Demir yönetiminde yakaladığımız olumlu havayı sürdüreceğimize inancım tam. Rakip kim olursa olsun oyun disiplinimizden taviz vermiyoruz. Hem hücumda hem savunmada ortaya koyduğumuz disiplinli mücadele de bizim oyun kimliğimiz oldu” dedi.

Basketbol Manisa Büyükşehir Belediyespor