Sarıpınar Mahallesine Yeni İçme Suyu Şebeke Hattı

TAKİP ET

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Sarıpınar Mahallesinde 200 metrelik içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Sarıpınar Mahallesinde 200 metrelik içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu sağlamak adına yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Sarıpınar Mahallesi’nde 200 metrelik içme suyu şebeke hattı çalışması gerçekleştirildi. Kısa sürede çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşlara kesintisiz ve daha kaliteli su imkanı sağlandı.

Mahallemizin eksikleri birer birer gideriliyor

Sarıpınar Mahalle Muhtarı Öner Karabulut, “Mahallemize yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Eksiklerimiz Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından birer birer gideriliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Salihli