Tepeynihan Mahalle Muhtarından Büyükşehir ve MASKİ'ye Hizmet Teşekkürü

TAKİP ET

MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Selendi ilçesine bağlı Tepeynihan mahalle muhtarı Hamit Özkaya'yı makamında ağırladı. Muhtar Hamit Özkaya mahallesine yapılan alt ve üstyapı hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'ne teşekkür etti. 

Selendi ilçesine bağlı Tepeynihan mahallesi muhtarı Hamit Özkaya, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette kontrol mühendisi Müjde Aparı da yer aldı. Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür eden muhtar Özkaya, istek ve taleplerini de sundu. 
“Mahallemize yepyeni bir görünüm kazandırdık”
Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde gün geçtikçe gelişen ve büyüyen Manisamızın modern ve daha yaşanılabilir bir kent olması için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İl genelinde birçok mahallemizin alt ve üstyapısını yenileyerek modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Selendi ilçemiz Tepeynihan mahallemizde altyapı çalışmaları kapsamında kanalizasyon hattı, içme suyu hattı ve yağmur suyu hattı döşeme çalışması yaptık. Altyapı çalışmalarımızın ardından kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdik ve mahallemize yepyeni bir görünüm kazandırdık. Muhtarımıza yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.