Turgutlu'da iftar yemeğinde protokol krizi yaşandı

TAKİP ET

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Erzurumlular Derneği tarafında düzenlenen iftar yemeğinde Milletvekili ve Belediye başkanına yer ayrılması tepkiye neden oldu.


Turgutlu Erzurum Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılan CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, CHP Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve BBP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Allaattin Oral kendilerine yer ayrılmadığı için programı terk etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gelecek Partisi-Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ, Turgutlu Belediye Başkan Adayları, siyasi parti temsilcileri ve dernek üyelerinin katıldığı iftar yemeğinde protokol krizi yaşandı.
Yemeğe katılan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve BBP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Alaattin Oral'a yer ayrılmaması küçük çaplı bir krize neden oldu.
Erzurumlular Dernek Başkanı Şevket Şahin'e tepki gösteren Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve BBP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Allattin Oral iftar yemeğini terketti. 
 

Turgutluda iftar yemeğinde protokol krizi yaşandı