Turgutluspor, Pazarspor'a konuk oluyor

TAKİP ET

TFF 3.Lig 2.Grup'ta 47 punla 4. sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip Turgutluspor, deplasmanda Pazarspor'a konuk oluyor.

Geçtiğimi hafta önce teknik direktör Ramazan Çelik'le yolları ayran sonrasında ise Yönetim Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, profesyonel oyunculardan Hakkı İsmet Şimşek, Fatih Demirlek, Taha Gür, Recep Metin, Emre Akgün, Feyzullah Şahin Güneş ve Cihan Canpolat’a sezon sonuna kadar izin verilen Turgutluspor'da, yeni teknik direktör ise Eral Gülay olmuştu.
Yaşan süreç sonrasında kendi evinde konuk ettiği Amasyaspor'la 1-1 berabere kalan Turgutluspor'da Ramazan Bayramı nedeniyle verilen izinin ardından takım tesislerde toplanarak oynanacak olan Pazarspor maçı hazırlıklarına başlandı.
28.hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını Eray Gülan nezaretinde Turgutlu'da sürdüren Turgutluspor, Cumartesi günü maçın oynanacak olduğu Rize'nin Pazar ilçesine hareket edecek. Kırmızı siyahlı ekip, pazar günü oynanacak olan maçtan mutlak galibiyetle dönmeyi hedefliyor.
TFF 3. Lig 2. Grup 28. haftası kapsamında 14 Nisan Pazar günü saat 15:00’da Pazar İlçe Stadyumunda oynanacak olan müsabaka  öncesinde, Turgutluspor 47 puanla 4. sırada yer alırken, Pazar spor ise maç eksiği ile 29 puanla 9. sırada yer alıyor.
Öte yandan son 3 haftada mağlupta tamamlasada, Turgutluspor Play Off'larda oynamayı garantilemişti.
 

Turgutluspor Pazarspora konuk oluyor Turgutluspor