Vali Enver Ünlü, Killik Mahallesini Ziyaret Etti

TAKİP ET

Ziyaret ve inceleme programı kapsamında Alaşehir ilçesine giden Vali Enver Ünlü, önceki günlerde meydana gelen fırtına ve dolu yağışı nedeniyle tarım ürünleri zarar gören Killik Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Önceki günlerde dolu yağışından etkilenen çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Ünlü, “Çiftçilerimizin hasar tespit çalışmalarına başlandı. Hem bankalara olan borçlarınızın ertelenmesi hem de TARSİM'den alacağınız ödemelerin çabuklaştırılması noktasında bizzat talimat verildi. Devletimiz elinden gelen her türlü desteği sizlere verecek. Bundan şüpheniz olmasın. Her türlü talebinizi, ihtiyacınızı, sıkıntınızı bizlere ilettiğinizde elimizden geldiğince çare bulmaya, çözüm üretmeye hazırız. Birlik, beraberlik içerisinde karşılıklı anlayış içerisinde bütün sorunlarımızı birlikte, el ele çözme noktasında ümitliyim. Biz büyük milletiz, büyük bir devletiz, güçlü bir devletiz. Bizim milletimiz, çalışkan bir millettir. Bu tür sıkıntılara karşı, göğüs germesini bilen, millettir. İnşallah bunların da üstesinden geliriz.” Şeklinde konuştu.

Vatandaşlar dolu yağışı sebebiyle tarım ürünlerinde meydana gelen hasar hakkında Vali Ünlü’ye bilgi vererek taleplerini iletti.

Vali Ünlü Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Şehit Piyade Onbaşı Evren Kara’nın Ailesini Ziyaret

Vali Enver Ünlü Alaşehir ilçesini ziyaretinde Şehit Piyade Onbaşı Evren Kara’nın ailesini ziyaret etti.

Şehit Piyade Onbaşı Evren Kara’nın ailesi ile yakından ilgilenip sohbet eden Vali Ünlü, “Şehidimizin hatırasını yaşatmak için her zaman ailelerimizin yanındayız. Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onların uğruna canlarını verdikleri değerleri yaşatmak bizler için en büyük vazifedir.” Dedi.

Şehit Topçu Uzman Çavuş Hüdaverdi Özkan’ın Ailesini Ziyaret

Vali Ünlü daha sonra, Şehit Topçu Uzman Çavuş Hüdaverdi Özkan'ın ailesine ziyarette bulundu. Şehidimizin ailesine sabır ve metanet dileyen Vali Ünlü, “Şehidimizin hatırasını yaşatmak ve onun uğruna canını verdiği değerleri korumak bizim görevimiz. Şehitlerimizin emanetleri bizler için kutsaldır.” Dedi.

Vali Enver Ünlü Killik Mahallesini Ziyaret Etti